DIGITAL MEDIA CAMPUS

 

 

 

A Digital Media Campus (DMC) a Ringier Axel Springer kiadó egyedülálló nemzetközi képzési programja, melynek célja, hogy még otthonosabban mozogjunk a digitális média világában. A Digital Media Campus Lengyelországban, Magyarországon, Szerbiában és Szlovákiában működik a helyi igényekhez igazítva, Magyarországon vállalati és nyilvános képzésként is.

Magyarországon a 2016-ban indított kétféléves tréningsorozat tavaszi és őszi szemeszterre osztva egyedülálló szakmai továbbképzési lehetőséget biztosít díjmentesen a médiavállalat dolgozói számára, felvételi után évente körülbelül 20 fő számára nyílik meg a lehetőség a tanulásra. A workshopokkal és gyakorlatokkal biztosított a folyamatos tréning, fejlesztés és fejlődés. Kiscsoportos foglalkozáson sajátítják el a résztvevők a szakmaspecifikus tudást meghívott szakértőktől.

A DMC kétféléves képzésének köszönhetően az újságírás és a közösségi média legaktuálisabb trendjeit, az online világhoz kapcsolódó PR, marketing és sales megoldásokat, a legnagyobb platformok (például a Google, a Facebook, az Instagram, a Pinterest stb.) közönségelérésének módszereit, a legújabb digitális technológiákat, a fotózás és videózás technikáit, a márkaépítés és az online imázsépítés kulisszatitkait sajátítják el a résztvevők, hogy olyan minőségi tartalmakat tudjanak készíteni, amelyek a legaktuálisabb trendeknek és fogyasztói igényeknek megfelelnek.

 

Mit kínál a tanfolyamunk?

újságírás

újságírás

közösségi média

közösségi média

mobil & videó

mobil & videó

e-commerce

e-commerce

seo

seo

fotó- és adatvizualizáció

fotó- és adatvizualizáció

újságírói alapértékek & médiajog

újságírói alapértékek & médiajog

natív hirdetések

natív hirdetések

hírek ellenőrzése

hírek ellenőrzése

az interjúkészítés művészete

az interjúkészítés művészete

aktuális témák a médiában

aktuális témák a médiában

oknyomozó újságírás

oknyomozó újságírás

Előadók

logo impact

A Digital Media Campus képzésein a Ringier Axel Springer cégcsoport szakértőivel és a kommunikációs szakma meghatározó és elismert szakembereivel egyaránt találkozhatunk.

 

 

 

előadók listája
14 oktatási nap évente

14 oktatási nap évente

Nemzetközi tapasztalatcsere

Nemzetközi tapasztalatcsere

Piacképes tudás és oklevél

Piacképes tudás és oklevél

logo impact

Think About 2019 - nemzetközi Ringier Axel Springer-konferencia

The Art of Digital Publishing: a Digital Media Campus résztvevői 2019-ben is ott lehettek a kiadó digitális trendekkel foglalkozó éves konferenciáján.

 

 

logo impact

Digital Media Campus - folytatódik a komplex digitális képzés

A kommunikációs szakembereknek rendezett, nyilvános DMC-képzés 2017 után 2018-ban is elindult, az első év tapasztalatairól a résztvevők osztják meg gondolataikat a videóban.

 

 

logo impact

Digital Media Campus 2018: oklevélátadó

A Ringier Axel Springer Magyarország munkavállalóinak rendezett 2018-as képzéssorozatán tizennyolcan vehették át elismerő oklevelüket decemberben.

 

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy lehetőségként és ne korlátként tekintsünk a digitális világra. A lényeg ugyanaz, ami a print magazinoknál, csak itt sokkal több csatorna és mód van arra, hogy eljuttassuk cikkeinket és tartalmainkat az olvasóinkhoz. Egy közös, nemzetközi környezetben töltött, inspiratív együttlétre invitáljuk a résztvevőket, hogy egyre kreatívabban alkossunk és kommunikáljunk.


Maróy Krisztina

a Digital Media Campus vezetője


2018 áprilisában indult el Budapesten az első nyilvános Digital Media Campus-oktatás nyolc képzési nappal. A képzést egyaránt ajánljuk a kis- és középvállalatok, valamint multinacionális cégek kommunikációs és marketing szakembereinek, hirdetőknek, intézményi kommunikátoroknak, akik sikeresen szeretnének megjelenni a digitális térben és online szeretnék márkájukat hatékonyan menedzselni, üzeneteiket legmodernebb formában közvetíteni a közönség felé.

A program a piacon egyedülálló lehetőséget biztosít a fejlődésre, a munkatársaknak rendezett képzéssel párhuzamosan fut, így aki esetleg elfoglaltság miatt mégsem tudna részt venni egy-egy oktatási napon, az a párhuzamos képzés oktatási napjain tudja pótolni a hiányzást. A nyilvános DMC minden év áprilisában indul.

 


Lépj velünk kapcsolatba!

contact dmc

Amennyiben érdeklődnél képzésünk iránt, szeretnél bővebb felvilágosítást kapni a Digital Media Campus programunkkal kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken!

További információ

Szabó László

DMC menedzser

laszlo.szabo@ringieraxelspringer.hu