tiszteljük a nézőpontok sokszínűségét

befektetés közösségeinkbe

Rendszeres programjainkkal munkatársaink, illetve az újságírói szakma utánpótlásának fejlesztését támogatjuk, segítjük a helyi civil csoportokat, továbbá felhívjuk a figyelmet a szélesebb társadalmi nyilvánosságot érintő problémákra.

gyermekjogok a médiában

A Hintalovon Alapítvány gyermekjogi szakértője a Ringier Axel Springer Magyarország újságíróinak tart workshopot 2019. május 29-én, fókuszálva arra, hogy melyek a gyermekjogok legtipikusabb megjelenései az írott és online médiában. A szakember kitér a gyermekinfluenszerek, a magánélet és az online jelenlét, valamint a gyermekeket érintő marketingmegoldások kérdésére is.

GLAMOUR Gardróbfrissítés

A GLAMOUR magazin Gardróbfrissítés akciója évről évre környezettudatos fogyasztásra buzdítja a vásárlókat. A GLAMOUR évente ismétlődő nyár eleji programjával arra kéri olvasóit, hogy megunt ruháikat ne dobják ki, hanem bánjanak velük felelősen: a magazinhoz mellékelt, már ikonikussá vált ruhagyűjtő zsákban küldjék el jó állapotban lévő, feleslegessé vált ruhadarabjaikat a szerkesztőségnek, hogy azok új gazdára találhassanak az erre a célra felállított pop-up üzletben. Az olvasók hétvégi shoppingolásából összegyűjtött bevételt a magazin adományként nyújtja az adott évben kiválasztott alapítványnak. A ruhacsere akció sikere 2014 óta töretlen.

Blikk és a gyermekek

Az ország legnagyobb példányszámában eladott napilapja gyermekeket támogató alapítványok programjaiban is részt vesz, sőt a Blikk újonnan indult kezdeményezése vidéki helyszíneken segít abban, hogy hátrányos helyzetű családok színvonalas gyermeknapi programokon vehessenek részt: 2017-ben a Blikk 800 dunaújvárosi kisgyermeket lepett meg egy cirkuszi előadással.

Digital Media Campus Days

A Digital Media Campus nemcsak belső vállalatai tréningként segíti a munkatársak fejlődését. Szakértőink hazai egyetemek kommunikáció szakos hallgatóinak tartanak előadásokat, hogy a kiadóvállalatnál keletkezett digitális tudást átadják a jövő újságíróinak.

 

TUDJ MEG TÖBBET!

munkatársaink támogatása

A Ringier Axel Springernél olyan célkitűzéseket és programokat dolgozunk ki, amelyek segítenek a munkavállalóknak szakmai fejlődésükben, és a vállalat minden szintjén, illetve nemzetközileg is támogatják az együttműködést. Hiszünk abban, hogy az élethosszig tartó tanulás elengedhetetlen munkatársaink motivációjának és innovatív szemléletének fenntartásában. A Ringier Axel Springer olyan programokat kínál, amelyek támogatják a következő generációt menedzseri és újságírói szinten egyaránt.

digital media campus képzés

A Digital Media Campus a Ringier Axel Springer belső tréningprogramja, melynek célja, hogy szervezeti egységtől és pozíciótól függetlenül bármely munkatárs tovább képezze magát és még otthonosabban mozogjon a digitális média világában.

gyakornoki program

A Ringier Axel Springer Magyarország szerkesztőségei minden évben lehetőséget biztosítanak a fiatal pályakezdőknek az újságírói tapasztalatszerzésre. A jövő újságírói a kötelező egyetemi gyakorlatokon felül is kipróbálhatják magukat a szakmában, részt vehetnek a mindennapos szerkesztőségi munkában.

2019 májusában számos más iparág szereplőjével együtt a Ringier Axel Springer Magyarország is bemutatja gyakornoki lehetőségeit azon az egyetemi szakmai napon, amelyet az ELTE Bölcsészettudományi Kara szervez a hallgatóknak.