hagyj nyomot a munkáddal!

csatlakozz hozzánk!

Hiszünk a rugalmas és együttműködő munkakörnyezetben – ezt biztosítjuk munkatársainknak. A Ringier Hungary Kft. számos szakterületen kínál izgalmas karrierlehetőséget a csatlakozni vágyóknak. Újítók vagyunk a termékek és szolgáltatások terén, az általunk vallott alapértékek pedig megmutatkoznak vállalati kultúránkban és cégünk irányításában is. Igyekszünk magunkhoz vonzani a tehetséges szakembereket és arra törekszünk, hogy érezzék megbecsülésünket.

Ösztönözzük a vállalkozó szellemet és a kreativitást, hiszen csak így nézhetünk szembe a jövő kihívásaival és vállalhatunk meghatározó szerepet a holnap médiapiacának formálásában. A média üzletágban tevékenykedni egész életen át tartó tanulást jelent. Ezért támogatjuk a munkatársainkat abban, hogy elsajátíthassák és tudatosan fejleszthessék szakmai ismereteiket, a munkakörhöz szükséges, vagy azon túlmutató készségeiket, képességeiket.

amit ajánlunk

Változatos feladatkörök és inspiráló munkakörnyezet létrehozására törekszünk, melyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy tehetséges és tenni akaró emberek nap mint nap újat alkothassanak. Értékeljük és tiszteletben tartjuk az eltérő véleményeket. Elismerjük, hogy a különböző nézetek építő jellegű ütköztetése a modern vállalati kultúra része, és végső soron cégünk fejlődését szolgálja.

versenyképes jövedelem

versenyképes jövedelem

az anyagiak tekintetében is megbecsüljük munkatársainkat

befogadó vállalati kultúra

befogadó vállalati kultúra

nyitott és életteli a szervezetünk, amelyben minden generáció képviselteti magát

továbbképzési program

továbbképzési program

saját képzési programjainkkal segítjük elő, hogy munkatársaink magabiztosan mozogjanak a digitális média világban

célunk, hogy Magyarország vezető digitális médiatársaságai közé tartozzunk

Arra törekszünk, hogy kiadványainkkal a minőségi újságírás értékeinek megőrzése mellett kiszolgáljuk a gyors ütemben változó médiapiaci igényeket. Erős központi márkáinkra összpontosítunk, egyúttal a digitális átalakulás éllovasai közé is kívánunk tartozni. Ezért ügyelünk arra, hogy innovatív termékekkel és a legkorszerűbb tartalomszolgáltatási megoldásokkal legyünk jelen a nyomtatott és az online médiában, valamint a mobilfelületeken egyaránt.

további kérdésed van?

lépj kapcsolatba velünk!