magatartási kódex

A Ringier Hungary Kft. elkötelezett aziránt, hogy minden kiadói és újságírói tevékenysége során, üzleti partnereivel és versenytársaival folytatott ügyleteiben, valamint alkalmazottaival fennálló kapcsolatában szigorú etikai normák szerint járjon el.

Az etikus magatartás a Ringier Csoport kultúrájának központi részét képezi és a vállalat minden munkavállalójára vonatkozik. Etikai Kódexünk célja a saját magunk által meghatározott normák és standardok megerősítése és támogatása, amely alátámasztja hitelességünket. Az irányelv támogatást nyújt alkalmazottainknak abban, hogy felelős döntést hozhassanak a munkatársakkal, hatóságokkal, intézményekkel vagy a közvéleménnyel fennálló kapcsolatuk során.

töltsd le magatartási kódexünket!

A transzparencián, szakmai alapelveken és etikus magatartáson alapuló működés érdekében a Ringier AG frissítette Magatartási Kódexét és egyúttal a teljes cégcsoport szintjén bevezeti a Speak Up szolgáltatást, amely független csatornaként szolgál az esetleges visszásságok, visszaélések, elfogadhatatlan emberi megnyilvánulások vagy szélsőséges esetben akár törvénysértések hivatalos bejelentésére, amelyek a működésünk során felmerülhetnek, s amelyek szembemennek a cégcsoport alapértékeivel.

olvasd el, hogyan működik a SpeakUp rendszer!