Mar 18, 2020

Idén később kerül sor a tavaszi GLAMOUR-napokra, a szervezők nyáron szeretnék pótolni

Az áprilisi GLAMOUR magazinhoz csomagolva megjelenik a kuponfüzet, a kedvezmények a járvány után beválthatók lesznek

 

Az országos GLAMOUR-napok szervezője, a Ringier Axel Springer Magyarország kiadóvállalat úgy döntött, hogy az április 16-19-re tervezett tavaszi GLAMOUR-napokat később tartja meg, akkor, amikor a járvány Magyarország teljes területén lecsengett már. A szervezők reményei szerint nyáron kerülhet sor a közkedvelt shoppingünnepre, amennyiben a járványhelyzet ezt lehetővé teszi majd.

Az áprilisi GLAMOUR magazin és a megszokott módon hozzácsomagolt kuponfüzet áprilisi dátummal elkészült és megjelenik jövő héten, azonban a kiadó kiegészítő felmatricázással egyértelművé teszi az olvasók és vásárlók számára, hogy a kedvezménykuponok beváltására csak később, várhatóan nyáron lesz lehetőség.

A szervezők hangsúlyozzák, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben most senkit nem szeretnének tömeges bevásárlásra, shoppingolásra buzdítani. Ellenkezőleg: kérik, hogy a GLAMOUR-napokat kedvelő minden vásárló óvja saját és környezete egészségét azzal, hogy a legszükségesebb fogyasztási cikkek beszerzésére korlátozza bevásárlásait a járvány idején.

A tavaszra tervezett GLAMOUR-napok minden előkészületével készen álltunk kiadóvállalatként mi is, és kereskedő partnereink is felkészültek rá. Azonban a jelenlegi járványhelyzetben magától értetődő volt a döntés, hogy a közkedvelt bevásárlónapokat egy későbbi időpontra halasztjuk. Jövő héttől tehát ott lesz a GLAMOUR-olvasók kezében a kuponfüzet, amely megőrzi érvényességét addig, amíg nyugodt és egészséges körülmények között pótolható lesz Magyarország közkedvelt shoppingmaratonja. Most felelős viselkedésre buzdítunk minden vásárlót, az egészségünk megóvása az elsődleges – jelentette be Kovács Tibor, a Ringier Axel Springer Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoportról

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport hazánk egyik vezető médiavállalata. Portfóliójába olyan erős márkák tartoznak, mint a piacvezető Blikk, valamint a Blikk.hu, a népszerű Kiskegyed, a jól ismert GLAMOUR és a Profession.hu. A budapesti székhelyű, több mint 400 alkalmazottat foglalkoztató Ringier Axel Springer Magyarország a svájci-német tulajdonú, Közép-Kelet-Európában működő Ringier Axel Springer Media AG leányvállalata. A Ringier Axel Springer Media AG több mint 200 digitális és nyomtatott kiadványra kiterjedő portfólióval rendelkezik Lengyelország, Magyarország, Szlovákia, Szerbia, Észtország, Litvánia és Lettország növekvő piacain.

Sajtókapcsolat:

Varga Eszter

vállalati kommunikációs menedzser

Ringier Axel Springer Magyarország Kft.

M: +36 30 606 7215

eszter.varga@ringieraxelspringer.hu