Jun 25, 2020

Holovács Annamária veszi át a Ringier Axel Springer Magyarország marketing területének vezetését

Július 1-jétől Holovács Annamária lesz a Ringier Axel Springer Magyarország marketingvezetője. A szakterület irányítását az elmúlt két évben Tóth-Császár Gergely, a kiadó magazin divíziójának igazgatója látta el üzleti alaptevékenysége mellett. Tóth-Császár Gergely továbbra is a médiavállalatnál marad, és a jövőben eredeti üzletágvezetői feladataira koncentrál majd.

A Ringier Axel Springer Magyarország marketingvezetői feladatait 2018 nyara óta irányította Tóth-Császár Gergely kiadóigazgató, aki eredeti üzletágvezetői tevékenysége mellé, plusz megbízásként vállalta a marketing terület vezetését. Annak érdekében, hogy teljes kapacitásával a magazin divízió üzleti fejlesztésén dolgozhasson, a marketing terület irányítását július 1-jétől átadja Holovács Annamáriának.

Holovács Annamária mintegy húsz éves médiapiaci és üzleti projektmenedzsment tapasztalattal érkezik a kiadóhoz. Számos szakmai szál fűzi a RAS Magyarország egyik anyavállalatához, a svájci Ringier Csoporthoz, hiszen 1999-ben itt indult szakmai pályája, majd később is számos Ringier-kötődésű projekten dolgozott. A kétezres évek elején részt vett a Magyar Hírlap Rt. és a Népszabadság Zrt. akvizíciójának lebonyolításában, később a Ringier marketing és sales support osztályát vezette. 2002-ben lett a National Geographic lapigazgatója, majd a Népszabadság marketingvezetője. A Mediaworksnél betöltött regionális marketingvezetői feladatok után stratégiatervezési tanácsadóként folytatta pályáját, így tért vissza 2019 őszén a RAS Magyarországhoz is.

Holovács Annamária

Tóth-Császár Gergely

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoportról

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport hazánk egyik vezető médiavállalata. Portfóliójába olyan erős márkák tartoznak, mint a piacvezető Blikk, a Blikk.hu, a népszerű Kiskegyed, a jól ismert GLAMOUR, valamint a Profession.hu. A kiadványok köre 2017-ben kiegészült a millennials célcsoporthoz szóló Noizz.hu online trendmagazinnal. A budapesti székhelyű Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport Közép-Kelet-Európa vezető integrált multimédia vállalata, a svájci-német tulajdonú Ringier Axel Springer Media AG leányvállalata.

 

Sajtókapcsolat:

Varga Eszter

vállalati kommunikációs vezető

M: +36 30 606 7215

eszter.varga@ringieraxelspringer.hu